Di halaman ini Saudara bisa melihat isu dari Borang Cuti Tanpa Rekod Kkm, semua akan dijelaskan secara gamblang. Pada postingan yang tampil di sini, admin tentu berusaha memberi berbagai berita terbaik lainnya. Ada banyak berita bermanfaat lainnya yang bisa anda temukan disini. Dan tentu admin tidak lupa menyajikan berbagai macam tips dan trik yang tentunya akan membantu pekerjaan pada pekerjaan kita sehari hari

Permohonan Cuti Tanpa Rekod Di Pohon Bagi **Tujuan/Tempat : KKM-74/Pembantu Tadbir N17 (Pengurusan Cuti) Permohonan Cuti Tanpa Rekod ini.

BORANG PERMOHONAN CUTI TANPA REKOD (CTR) (Perintah Am Bab C (Cuti) Tahun 1974 / Surat Pekeliling Perkhidmatan Bil 5 Tahun 1985) Arahan:.

1, Surat Pekeliling Ketua Setiausaha Kementerian Kesihatan MalaysiaKemudahan Cuti Tanpa Rekod Kepada Pegawai Perkhidmatan Awam Yang.

10 Mac 2017 Laman Utama · Download · Borang-Borang Unit Pentadbiran · Borang-BorangUnit Pentadbiran Pengurusan Sumber Manusia; Borang.

Kemudahan Cuti Tanpa Rekod bagi urusan kematian ahli keluarga terdekatterdekat yang dilaksanakan melalui Pekeliling Perkhidmatan Bilangan 10 Tahun.

29 Mei 2009 Surat Pekeliling Perkhidmatan ini bertujuan untuk memaklumkan KemudahanCuti Tanpa Rekod Kepada Pegawai / Kakitangan Semasa.

Saya memohon kemudahan Cuti Tanpa Rekod seperti di atas selama daripada /pada anggota pemohon Pekeliling Perkhidmatan Bil 10 tahun 2002.

PEGAWAI-PEGAWAI KKM 1 BUTIR-BUTIR PERIBADI 11 Kelulusan cutirehat/cuti tanpa rekod (bagi urusan persendirian ) Sila lampirkan borang cutiyang.

1 Sep 2005 (n) KEMUDAHAN CUTI TANPA REKOD UNTUK STAF YANG DILANTIKSEBAGAI mengemukakan borang permohonan cuti rehat bersama-samaBorang A sahaja Kementerian Kesihatan Malaysia; • Kadar cuti tanpa.

PENERANGAN KELAYAKAN CUTI TANPA REKOD, KADAR, FORMULA DANKesihatan Malaysia (KKM) Ketua Jabatan (PTJ) Pekeliling Perkhidmatan.

Borang cuti tanpa rekod word 1 permohonan cuti di bawah perintah am bab ‘c’ 1 nama : (huruf besar)_____ 2 no maklumat dan borang unit latihan; borang cuti; borang rekod; borang mohon cuti tanpa gaji format doc [download : here.

Pekeliling cuti tanpa rekod kakitangan awam kemudahan cuti tanpa rekod bagi urusan kematian ahli keluarga terdekat tujuan jabatan perkhidmatan awam subject: pekeliling perkhidmatan jpa tahun 2015 pekeliling kelayakan cuti tanpa rekod oleh penjawat awam kelayakan cuti tanpa.

Borang segak dan bmi objektif segak ialah menilai dan mengukur ujian segak dilaksanakan sejurus selepas bmi menggunakan borang rekod segak seperti dilampiran a untuk download anda akan dibawa ke adfly tunggu 5 saat dan klik skip adlepas tu baru boleh.

Borang spsk pk03 1 pengurusan borang pk 03-1 (pemantauan spsk) yang akan/telah diambil pada ruangan yang disediakan pada borang pk 03-1 iv) borang pk03-1 , pk03-2 · borang spsk pk 01/2 · selain itu borang pk03/1 rekod penggunaan bilik khas,.

Demikianlah sekelumit kabar yang bisa kami sampaikan lewat laman kami pada peluang ini. Segera saja, bagi Anda yang masih penasaran atau sekedar ingin tahu lagi lebih jelas, Anda bisa menemukannya lagi di tempat lainnya. Cobalah untuk lebih teliti dan seksama lagi supaya hasil pun bisa memuaskan. Sekian dari saya, jika ada kekurangan saya mohon maaf, nanti jumpa dimasa yang lain.