Pada website ini Saudara akan menemukan informasi yang berkaitan Borang Cuti Bersalin Jpa, semua bisa dijelaskan secara mendetail. Pada postingan yang terdapat di sini, admin tentunya coba menampilkan bermacam informasi terlengkap lainnya. Ada banyak informasi bermanfaat lainnya yang bisa anda temukan disini. Dan tentunya admin tidak lupa menyajikan berbagai model tips dan trik yang tentunya akan meringankan pekerjaan dalam kehidupan kita sehari hari

1 Pekeliling Perkhidmatan Bilangan 14 Tahun 2010 telah menetapkan bahawaseseorang pegawai yang bersalin layak mendapat cuti bersalin.

Borang Kemas Kini Februari 2018 1 BORANG PERMOHONAN CUTIBERSALIN (Pekeliling Perkhidmatan Bilangan 5 Tahun 2017) Kepada: (SilaMasukkan.

BORANG KEMUDAHAN CUTI BERSALIN PEGAWAI PERKHIDMATAN AWAMArahan: Maklumat hendaklah dilengkapkan dengan jelas dan menggunakan.

8 Sukacita dimaklumkan bahawa JPA telah mengeluarkan Pekeliling 5 Tahun2017 mengenai Kemudahan Cuti Bersalin Pegawai.

JPASARAAN 223/5/4-3 Jld 3 (16) No Siri : KERAJAAN MALAYSIAPEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 5 TAHUN 2017 KEMUDAHAN CUTI.

15 Dis 2017 Pekeliling Perkhidmatan ini bertujuan untuk melaksanakan keputusan Kerajaanberhubung kemudahan Cuti Bersalin kepada pegawai.

29 Mac 2015 1 JPA(BGE)223/5/4-3 (63) Siri No KERAJAAN MALAYSIA PEKELILINGPERKHIDMATAN BILANGAN 14 TAHUN 2010 KEMUDAHAN CUTI.

hendaklah mengemukakan satu perakuan bersalin dan permohonan cuti kepadaKetua Jabatannya seperti JABATAN PERKHIDMATAN AWAM MALAYSIA.

Cuti menjaga anak (CMA) mengikut Pekeliling Perkhidmatan Bilangan 5 Tahun2014 kesimpulan berdasarkan surat pekeliling yang dikeluarkan oleh JPABersambung cuti bersalin – permohonan cuti dibuat sebelum 30 hari tamat.

JPABK (S) 43/13/1Jld 3 (15) No Siri: KERAJAAN MALAYSIA Bagi maksudSurat Pekeliling Perkhidmatan ini, senarai Cuti Bergaji (iv) Cuti Bersalin; (v).

Borang cuti tanpa rekod word 1 permohonan cuti di bawah perintah am bab ‘c’ 1 nama : (huruf besar)_____ 2 no maklumat dan borang unit latihan; borang cuti; borang rekod; borang mohon cuti tanpa gaji format doc [download : here.

(j5) borang permohonan pelepasan kontrak (j3) pautan borang permohonan online biasiswa mara 2016/2017 mara scholarships application form online biasiswa mara & jpa-mara program persediaan ijazah dalam dan luar 1 permohonan program khas jpa mara untuk lepasan sijil pelajaran malaysia borang permohonan.

disyorkan agar download borang yang terbaru dari pihak jpa sendiri mengikut peredaran zaman latihan industri adalah semasa kita cuti semester pelajar latihan industri agency (mqa) dan jabatan perkhidmatan awam (jpa) “pelajar” bermaksud pelajar daripada ipt yang menduduki latihan industri di.

Borang segak dan bmi objektif segak ialah menilai dan mengukur ujian segak dilaksanakan sejurus selepas bmi menggunakan borang rekod segak seperti dilampiran a untuk download anda akan dibawa ke adfly tunggu 5 saat dan klik skip adlepas tu baru boleh.

Demikianlah sebagian info yang bisa kami sampaikan lewat situs kami pada peluang ini. Segera saja, untuk Anda yang masih penasaran atau hanya mau tahu lagi lebih lengkap, Anda bisa mencarinya lagi di tempat lainnya. Cobalah untuk lebih teliti dan seksama lagi supaya output pun bisa memuaskan. Sekian dari saya, sekiranya ada kekurangan saya mohon maaf, nanti jumpa diwaktu yang akan datang.